اخبار اقتصادی

اولین واکنش وزیر اقتصاد به قیمت دلار/ مدنی‌زاده: خیالتان راحت؛ دولت برنامه حمایت از اقتصاد و معیشت مردم را دارد!

به گزارش خبرگزاری رز نیوز، سید علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص نرخ ارز، اظهار نظر در این خصوص را به رئیس کل بانک مرکزی واگذار کرد. 

او در واکنش به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه، «آقای همتی هم می‌گویند از شما بپرسیم»، نیز گفت: «اشتباه می‌گویند. از اقای همتی بپرسید».

اقتصادآنلاین نوشت: مدنی‌زاده تاکید کرد: خیالتان راحت؛ دولت یک برنامه کاملا حمایت از اقتصاد و معیشت مردم دارد و انشاالله چهارشنبه در دولت تصویب می‌شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره کسری بودجه نیز گفت: هیچ کسری بودجه‌ای نداریم. ورود و خروج کالا نیز تسهیل شده است.

مدنی زاده با تاکید بر اینکه در خصوص کالابرگ نیز اخبار جدید اعلام می‌شود افزود: تورم هم به شدت کنترل می‌شود.

۲۲۳۲۲۵

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *