اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ایجنت صلاح رئیس بشیکتاش را مسخره کرد

ایجنت صلاح رئیس بشیکتاش را مسخره کرد

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، صلاح در ابتدا پس از جدایی از لیورپول، به پیوستن به بشیکتاش به‌عنوان بازیکن آزاد بسیار نزدیک بود، اما در نهایت مقصد او تغییر کرد و راهی ترابزون‌ اسپور شد.

طبق گزارش‌ها، صلاح با دستمزدی سالانه ۱۷ میلیون یورو به‌علاوه برخی پاداش‌ها و مزایا موافقت کرده است. سرِدال آدالی، رئیس بشیکتاش، پیش‌تر به‌شدت از رامی عباس انتقاد کرده و او را مسئول منتفی شدن انتقال صلاح به این تیم دانسته بود.

آدالی در اظهاراتی گفته بود:«صلاح با انتقال به بشیکتاش موافقت کرده بود و مدیربرنامه‌هایش نیز در ابتدا پاسخ مثبتی به پیشنهاد ما داده بود. حتی او با سرمربی و مدیر ورزشی ما نیز تماس گرفت و بار دیگر موافقت خود را با این پیشنهاد اعلام کرد.»

او در ادامه گفته بود:«اما پس از اینکه خبر توافق کامل ما در رسانه‌ها منتشر شد، مدیربرنامه‌های صلاح درخواست‌های مالی خود را افزایش داد. او کمیسیون خودش را به سطوحی باورنکردنی رساند. این رقم به ۳۵ درصد رسید!»

2525907

به نظر می‌رسد عباس با وجود گذشت حدود یک ماه، این اظهارات را فراموش نکرده و تصمیم گرفته به شیوه خودش پاسخ رئیس بشیکتاش را بدهد.

عباس در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، تصویری از خودش و صلاح منتشر کرد که آن دو را در حال صرف غذا در یکی از رستوران‌های ترکیه نشان می‌داد. صلاح در واکنش به این تصویر با شوخی نوشت:«چه کسی هر دو غذا را خورد؟»

2525908

مدیربرنامه‌های این بازیکن نیز فرصت را از دست نداد و با کنایه پاسخ داد:«من غذای خودم و ۳۵ درصد از غذای تو را خوردم.»


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *