اخبار اجتماعی

ایستگاه تبادلی 17 شهریور در خط 6 مترو تهران آماده بهره‌برداری شد

ایستگاه تبادلی 17 شهریور در خط 6 مترو تهران آماده بهره‌برداری شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران گفت‌: 41 کیلومتر مسیر و 22 ایستگاه در مترو افتتاح کردیم و پرونده خطوط 7 گانه را بستیم.

وی ادامه داد: ایستگاه تبادلی 17 شهریور در خط 6 هم آماده شده است و تحویل مردم خواهد شد. یکی از تکالیف دیگری که داشتیم، احداث خطوط جدید بود. ما عملیات خطوط جدید 8، 9، 10 و 11 را آغاز کردیم. در کنار آن، خطوط توسعه‌ای را نیز در دستور کار قرار دادیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران گفت: خط توسعه شرقی خط 2 متروی تهران، از فرهنگسرا تا ایستگاه پایانی شرق جدید، یکی از این پروژه‌هاست که توضیحات آن را در ادامه ارائه خواهم کرد. توسعه خط 7 متروی تهران به سمت دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و همچنین توسعه شرقی و غربی خط 4 مترو نیز در همین دوره دنبال شد و ایستگاه علامه جعفری را نیز در همین دوره به بهره‌برداری رساندیم.

 

.

 

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *