اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

اینتر 1-0 شاختار | طلسم‌شکنی نراتزوری 10 نفره


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، به این ترتیب اینتر به نخستین پیروزی این فصل خود در لیگ قهرمانان دست یافت. افعی‌ها پس از متحمل شدن دو شکست در دیدارهای قبلی برابر رئال مادرید و کلوب بروژ، فشار زیادی را تحمل می‌کردند. 

کریستین کیوو به دلیل مصدومیت بازیکنانی چون لاوتارو مارتینز، کورتیس جونز، جان استونز و بنجامین پاوار را با تغییراتی روانه میدان کرد و آنژیوآن بونی را در خط حمله و آلساندرو باستونی را در مرکز خط دفاعی سه نفره قرار داد.

2552624

 شاختار دونتسک که تا پیش از این مسابقه بدون شکست بود، در نیمه نخست خطرات زیادی روی دروازه اینتر ایجاد کرد و جوزپ مارتینز بارها مجبور به واکنش شد.

در نیمه دوم و در شرایطی که کریستین کیوو با انجام چند تعویض سعی در بهبود روند بازی داشت، اخراج آلساندرو باستونی کار را برای میزبان دشوارتر کرد. مدافع ملی‌پوش اینتر در فاصله تنها ۲ دقیقه، دو کارت زرد به دلیل درگیری با بازیکنان حریف دریافت کرد و در دقیقه ۶۸ از زمین بازی اخراج شد.

2552623

در دقیقه 78 با وجود ۱۰ نفره شدن، اینتر بر خلاف جریان بازی به گل رسید. هنریک مخیتاریان، بازیکن تعویضی نراژوری، با پاسی تماشایی از میانه‌های زمین کارلوس آگوستو را صاحب توپ کرد و این مدافع برزیلی با کنترل سینه و ضربه‌ای هوشمندانه دروازه حریف را گشود. 

در دقایق پایانی، درخشش فوق‌العاده جوزپ مارتینز داخل محوطه جریمه و مهار ضربات سنگین نیوورتون و میکولا ماتوینکو مانع از فروپاشی دروازه اینتر شد تا سه امتیاز حیاتی این دیدار خانگی حفظ شود.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *