اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

باز هم خبری از دوربین پشت دروازه نیست!

به گزارش”رزنیوز به نقل از ورزش سه”، ورزشگاه سردار آزادگان قزوین بار دیگر به محل بحث درباره عملکرد VAR تبدیل شده است. روز گذشته در دیدار شمس‌آذر و سپاهان، برخوردی در محوطه جریمه تیم میزبان با عارف حاجی‌عیدی اعتراض سپاهانی‌ها را به دنبال داشت. اعضای تیم اصفهانی معتقد بودند این صحنه می‌توانست پنالتی باشد، اما داور چنین تصمیمی نگرفت.

پس از بازی، مهدی کریمیان، مدیر تیم سپاهان، مدعی شد تصاویر دوربین پشت دروازه در این صحنه بررسی نشده است. او در واکنشی کنایه‌آمیز گفت: «شاید دوباره فیلمبردار محترم رفته دستشویی!»، جمله‌ای که به اتفاق جنجالی سال گذشته در همین ورزشگاه اشاره داشت.

سپاهانی‌ها معتقدند تصاویر پشت دروازه می‌توانست به بررسی دقیق‌تر برخورد با حاجی‌عیدی کمک کند. با این حال، هنوز مشخص نیست چرا تصویری از این زاویه در جریان بازبینی صحنه در اختیار داور قرار نگرفت.

*یک سال قبل، جنجال بر سر غیبت تصویربردار
این اتفاق، ماجرای دیدار شمس‌آذر و پرسپولیس در همین ورزشگاه را به یاد می‌آورد، مسابقه‌ای که حدود یک سال قبل برگزار شد و برخورد یعقوب براجعه و میلاد سورگی حاشیه‌های زیادی ایجاد کرد.

در آن بازی، تصویربردار دوربین پشت دروازه جنوبی به دلیل بدحالی و مشکل جسمی در لحظه برخورد دو بازیکن در محل خود حضور نداشت. به همین دلیل، تصویر کاملی از این صحنه ثبت نشد تا داور بتواند آن را با دقت بیشتری بررسی کند.

محسن حکیم، سرپرست دپارتمان VAR فدراسیون فوتبال، آن زمان درباره این اتفاق گفته بود: «تصویر این لحظه به صورت ناقص برداشته شده و نیمی از بدن دو بازیکن برای تشخیص دقیق در فریم قرار ندارد.»

بررسی‌های بعدی نشان داد تصویربردار به دلیل مشکل جسمی محل استقرار خود را ترک کرده بود تا فرد دیگری جای او را بگیرد، اما صحنه موردنظر در همین فاصله رخ داد.

2551098

همچنین احتمال داده شد که ورود یکی از عکاسان به اتاقک تصویربرداری و تکان خوردن دوربین، باعث تغییر کادر شده باشد. در نتیجه، تصویر ثبت‌شده از یک سمت محدود بود و امکان استفاده مناسب از آن برای تشخیص صحنه وجود نداشت. در نهایت، تصویربردار به دلیل ترک محل استقرار خود مورد توبیخ قرار گرفت.

*تکرار دوباره ابهام در همان ورزشگاه!
حالا پس از گذشت حدود یک سال، سپاهانی‌ها درباره صحنه مشکوک دیدار با شمس‌آذر نیز پرسش‌هایی مشابه مطرح کرده‌اند. این بار اعتراض آن‌ها به برخورد بازیکن شمس آذر با عارف حاجی‌عیدی مربوط می‌شود و کریمیان هم با اشاره به ماجرای سال گذشته، به نمایش داده نشدن تصاویر پشت دروازه کنایه زده است.

از نگاه اعضای سپاهان، این تصاویر می‌توانست زاویه بهتری از برخورد را نشان دهد و به روشن شدن وضعیت صحنه کمک کند. آن‌ها همچنین مدعی‌اند که بازیکن حریف نیز این برخورد را پنالتی دانسته است، هرچند چنین نظری به‌تنهایی نمی‌تواند معیار قطعی برای تصمیم داوری باشد.

در نهایت، داور مسابقه پنالتی اعلام نکرد و هنوز مشخص نیست چرا تصاویر دوربین پشت دروازه در بازبینی صحنه نمایش داده نشد. البته نمی‌توان با قطعیت گفت که دسترسی به این تصاویر نتیجه تصمیم داور را تغییر می‌داد، اما تکرار این ابهام‌ها در ورزشگاه سردار آزادگان، بار دیگر اهمیت استفاده از تصاویر کامل و زوایای مختلف در بازبینی VAR را مطرح کرده است.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *