اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

برای هایجک از اتلتیکو: زانتی و لائوتارو وارد عمل شدند!


به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، کریستیان رومرو در صدر فهرست اینتر برای تقویت خط دفاعی قرار گرفته و مدیران نراتزوری برای جذب مدافع تاتنهام جدی هستند. خاویر زانتی و لائوتارو مارتینز هم به صورت مستقیم برای متقاعد کردن هم‌وطن خود وارد عمل شده‌اند.

اما نراتزوری برای جذب این بازیکن با رقیبی جدی به نام اتلتیکومادرید مواجه است و علاوه بر آن، دستمزد بالای مورد درخواست رومرو به مانعی در مسیر این انتقال تبدیل شده است.

2494437

رومرو برای حضور در اینتر حداقل ۶ میلیون یورو دستمزد سالانه درخواست کرده است. اما در بحث‌ها برای توافق دو باشگاه، گفته می‌شود اینتر و تاتنهام بر سر انتقالی در حدود ۴۰ میلیون یورو به توافق رسیده‌اند، با اینحال پرونده به دلیل شرایط شخصی مورد درخواست مدافع آرژانتینی متوقف مانده است.

اینتر برای تغییر شرایط و متقاعد کردن رومرو دو برگ برنده مهم در اختیار دارد؛ خاویر زانتی و لائوتارو مارتینز.

2191829

دو ستاره آرژانتینی سابق و فعلی اینتر مستقیماً با هم‌وطن خود تماس گرفته‌اند تا او را برای پیوستن به این تیم و ادامه فوتبالش در میلان متقاعد کنند. آنها از رابطه خود با قهرمان جام جهانی ۲۰۲۲ استفاده کرده‌اند تا رومرو را به انتخاب اینتر ترغیب کنند.

رومرو البته با فوتبال ایتالیا بیگانه نیست. او پیش از انتقال به تاتنهام سابقه بازی در سری آ را دارد و در دوران حضورش در ایتالیا برای جنوا و سپس آتالانتا به میدان رفته است.

به همین دلیل، بازگشت به سری آ می‌تواند برای رومرو گزینه‌ای جذاب باشد و اینتر امیدوار است تلاش‌های زانتی و لائوتارو در کنار توافق با تاتنهام، در نهایت این مدافع آرژانتینی را برای بازگشت به فوتبال ایتالیا و پوشیدن پیراهن نراتزوری متقاعد کند.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *