اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

تاریخ اعلام محرومیت سیتی مشخص شد


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، باشگاه همچنان در شوک رأی کمیسیون مستقل سه نفره است که آن‌ها را در تمامی اتهامات مربوط به تخلفات مالی مجرم شناخته و مسئول انعقاد قراردادهای تجاری و نمایشی به ارزش نزدیک به یک میلیارد پوند دانسته است.

منچسترسیتی عزم خود را جزم کرده است تا بجنگد و فران سوریانو، مدیر اجرایی باشگاه، روز دوشنبه به مدیران باشگاه‌های اروپایی اعلام کرد که این روند همچنان زمان زیادی خواهد برد. با این حال، با توجه به مجازات بی‌سابقه‌ای که احتمال سقوط باشگاه را به همراه دارد، رقبای حاضر در لیگ برتر دیگر آماده انتظار کشیدن نیستند.

2543581

این باشگاه‌ها به مقررات جدیدی اشاره می‌کنند که در نشست تابستانی ماه ژوئن میان تیم‌ها توافق شد؛ قوانینی که هدف از آن‌ها سرعت بخشیدن به روند کلی انضباطی است. در حالی که منچسترسیتی تا روز جمعه مهلت دارد تا تقاضای تجدیدنظر خود را ثبت کند، رویه جدید و تسریع‌شده می‌تواند نتیجه نهایی را بسیار پیش از عید پاک مشخص کند (۲۸ مارس ۲۰۲۷-هشت فروردین ۱۴۰۶).

یکی از مدیران باشگاه‌های لیگ برتر در این باره گفت: «تا جایی که به ما مربوط می‌شود، مقررات جدید باید اعمال شوند. ما همگی بسیار طولانی صبر کرده‌ایم و زمان آن رسیده است که این ماجرا به پایان برسد. دیدگاه بسیاری از باشگاه‌ها این است که پس از گذشت این همه مدت، طول کشیدن روند پرونده تا پس از پایان فصل به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.»

بر اساس قوانین جدید، هرگونه جلسه استماع مربوط به منچسترسیتی باید حداکثر دوازده هفته (۸۴ روز) پس از ثبت تقاضای تجدیدنظر به پایان برسد. 

مارتین لیپتون، خبرنگار ارشد ورزشی نشریه سان، نیز با انتقاد شدید اعلام کرد که منچسترسیتی باید فوراً با کسر ۸۰ امتیاز جریمه شود تا سقوط این تیم از لیگ برتر قطعی گردد.

2543582

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *