اخبار ورزشی

ثبت شکایت دقیقی از گوهری: ساعت یک بامداد!

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، احمد گوهری دروازه‌بان نفت آبادان بعد از شکست سنگین تیمش مقابل پرسپولیس در میکسدزون ورزشگاه شهرقدس به شکلی غیرمنتظره و عجیب صحبت‌هایی را علیه مدیرعامل باشگاه پیکان و سعید دقیقی سرمربی پیشین این تیم انجام داد!

در حالی که گوهری چند ماهی است از پیکان جدا شده و در عضویت نفت آبادان است و دقیقی هم اکنون هدایت نساجی را برعهده دارد، این دروازه‌بان باتجربه در اظهارنظری عجیب ادعا کرد که سعید دقیقی به جادوگری اعتقاد دارد و فصل گذشته وقتی از تاکتیک او ایراد گرفتند، گفته تیمش را جادو کرده‌اند!

سرمربی نساجی بعد از این اظهارنظر در گفت و گو با خبرنگار ما اعلام کرد که وکلایش از طریق مراجع قضایی پیگیر صحبت‌های گوهری خواهند شد و حالا خبر می‌رسد او این مسئله را اجرایی کرده است.

بر اساس پیگیری خبرنگار ما، شکایت سعید دقیقی از احمد گوهری در ساعت یک بامداد روز شنبه از طریق وکلای او در سامانه قوه قضاییه به ثبت رسیده و حالا دروازه‌بان نفت آبادان باید با حضور در دادگاه پاسخگوی صحبت‌های خود باشد.

این در حالی است که شنیده می‌شود مدیرعامل باشگاه پیکان هم به طور جداگانه قصد دارد از گوهری بابت صحبت‌هایش بعد از بازی با پرسپولیس شکایتی را تنظیم کند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *