Blog
ثروتمندترین پایتخت لیگ ایران ورزشگاه ندارد!
به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، در چارچوب هفته دوم رقابتهای لیگ آزادگان، عصر سهشنبه 31 شهریور، مس کرمان در حالی از سایپا میزبانی کرد که این مسابقه نه در کرمان، بلکه در شهر سرچشمه برگزار شد؛ این در شرایطی است که کرمانیها تا پیش از این، دیدارهای خانگی خود را در ورزشگاه شهید باهنر انجام میدادند.
فرزاد حسینخانی، سرمربی مس، پس از شکست تیمش مقابل سایپا، در واکنش به این پرسش که آیا برگزاری بازی در کرمان و با حضور هواداران میتوانست نتیجه را تغییر دهد یا خیر، به نکته مهمی اشاره کرد و گفت که آنها فعلا امکان بازی در خانه خود را ندارند.
حسینخانی در توضیح این ادعا گفت: «ما هم بسیار علاقهمندیم که در شهر کرمان و مقابل هوادارانمان بازی کنیم، اما متأسفانه در حال حاضر چمن مناسبی در کرمان وجود ندارد و امیدواریم هرچه سریعتر شرایط لازم برای برگزاری بازیهای ما فراهم شود. شاید از دید عموم، چمن ورزشگاه سبز به نظر برسد، اما از نظر فنی، این زمین حتی شرایط تمرینی هم ندارد؛ بهطوری که تیمهای دیگر از جمله تیم فوتبال بانوان خاتون بم نیز نتوانستند روی آن تمرین کنند.»
درباره ابعاد دقیق مشکلات ورزشگاه خانگی مس کرمان هنوز جزئیات رسمی منتشر نشده تا بتوان درباره زمان رفع این ایرادات و آمادهسازی ورزشگاه اظهار نظر کرد. با این حال، آنچه پیداست این است که فرزاد حسینخانی تمایلی به برگزاری دیدارهای تیمش در ورزشگاه شهید باهنر ندارد و به احتمال زیاد، مس همچنان به میزبانی در سرچشمه ادامه خواهد داد.