اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

حق مسی است که برنده توپ طلای ۲۰۲۶ باشد

2287907

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، دیوید بکام، مالک مشترک اینترمیامی و کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس، معتقد است لیونل مسی، ستاره آرژانتینی، به دلیل فصل فوق‌العاده‌ای که پشت سر گذاشته، شایسته کسب توپ طلای ۲۰۲۶ است و این جایزه باید برای نهمین بار به این بازیکن اهدا شود تا ارزش عملکرد درخشانش در این فصل مشخص شود.

مسی در ساعات ابتدایی روز پنجشنبه، اینترمیامی را به قهرمانی در جام قهرمانان رساند. او در پیروزی ۰-۲ مقابل کروز آزول مکزیک، صدمین گل خود با پیراهن این باشگاه آمریکایی را به ثمر رساند و پاس گل دوم را نیز برای کاسمیرو، بازیکن برزیلی، ارسال کرد. تمجید بکام پس از این درخشش مطرح شد.

2287907

بکام در گفتگو با بی‌بی‌سی در این باره اظهار داشت: «وقتی می‌بینید او چنین کارهایی انجام می‌دهد و وقتی عملکردی را که در جام جهانی داشت می‌بینید، هیچ بازیکن ۳۹ ساله‌ای وجود ندارد که بتواند چنین کاری انجام دهد و در این سطح عملکرد داشته باشد. او شایسته حضور در میان نامزدهای توپ طلاست و از نظر من، باید آن را برنده شود.»

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *