اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

حمله سراسری مادرید به فاجعه وینیسیوس!

2534976

‫به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، شکست تلخ ۲ بر ۱ رئال مادرید در دربی پایتخت مقابل اتلتیکو مادرید، علاوه بر حواشی بزرگ داوری، برای ژوزه مورینیو از نظر فنی هم بسیار تلخ بود. چرا؟ به یک دلیل بزرگ؛ وینیسیوس جونیور با ارائه نمایشی بسیار کم‌فروغ و دور از انتظار، یکی از ضعیف‌ترین بازیکنان میدان بود و با انتقادات بسیار تند مطبوعات اسپانیایی مواجه شد.

‫ ستاره برزیلی رئال مادرید در شبی که خط آتش رئال زهردار ظاهر نشد، در دقیقه ۵۴ مسابقه و لحظاتی پس از به ثمر رسیدن گل دوم حریف از زمین بیرون کشیده شد تا جای خود را به یان دیومانده بدهد؛ تعویضی زودهنگام و کم‌سابقه که نشان‌دهنده بن‌بست کامل این بازیکن در زمین مسابقه بود.

2534976

‫روزنامه اسپانیایی آاس در تحلیل عملکرد بازیکنان رئال، نمایش وینیسیوس را در دربی بسیار ضعیف توصیف کرد و حتی گفت که وینیسیوس در زمین نامرئی بود. آ اس با اشاره به تعویض زودهنگام او در یکی از کلیدی‌ترین بازی‌های فصل نوشت: «وینیسیوس در زمین غایب بود. او هرگز نتوانست ریتم مناسب خودش را در بازی پیدا کند و پاس‌هایش کوچک‌ترین خطری روی دروازه حریف خلق نکرد. او بدون اینکه اثری مثبت بر روند بازی بگذارد، همراه با آردا گولر اولین بازیکنانی بودند که زمین را ترک کردند؛ خروجی زودتر از همیشه، آن هم در روزی که تیم بیش از هر زمان دیگری به نبوغ او نیاز داشت. او در حالی مستطیل سبز را ترک کرد که کاملا متوجه شرایط دشوار بازی بود تا جایی که خودش از این تصمیم و تعویض زودهنگام تعجب نکرد.»

‫ وینیسیوس بدون هیچ‌گونه اعتراضی نسبت به تصمیم مورینیو راهی نیمکت شد و وضعیت بحرانی تیم را پذیرفت. ورود دیومانده به زمین تحرک بیشتری به ساختار رئال داد و این مدافع ساحل‌عاجی در کنار جود بلینگام، در زمره معدود مهره‌هایی قرار گرفت که از سوی این نشریه نمره قبولی دریافت کردند.

 

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *