اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

خشم شوچنکو از حذف اوکراین: صعود، وظیفه بود

2260177

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، مسیر رسیدن به بزرگترین تورنمنت فوتبالی جهان برای اوکراینی‌ها در ایستگاه پلی‌آف به بن‌بست رسید. شکست تلخ و ناامیدکننده در مرحله نیمه‌نهایی پلی‌آف انتخابی جام جهانی 2026 مقابل تیم ملی سوئد، موجی از انتقادات را در رسانه‌های ورزشی اوکراینی به دنبال داشته است. آندری شوچنکو، مهاجم افسانه‌ای سابق و رئیس فعلی فدراسیون فوتبال اوکراین نتوانست نارضایتی عمیق خود را از عملکرد تیم پنهان کند و با ادبیاتی هشدارآمیز، کادر فنی را به پاسخگویی فراخواند.

شوچنکو در بیانیه‌ای که توسط سرویس رسانه‌ای فدراسیون فوتبال اوکراین منتشر شد، ضمن تشکر از تماشاگران، به صراحت از ناکامی تیم پرده برداشت: «در درجه اول می‌خواهم از تمام هوادارانی که در این مسیر سخت حامی تیم ملی بودند، صمیمانه تشکر کنم. با این حال، ما به هیچ وجه از نتیجه به دست آمده راضی نیستیم. ماموریت اصلی ما در این چرخه انتخابی، رسیدن به جام جهانی بود که متاسفانه این هدف محقق نشد و ما در انجام وظیفه خود شکست خوردیم.»

2260177

او در ادامه با اشاره به بازی بعدی تیمش مقابل آلبانی افزود: «اکنون تیم ملی باید در مسابقه دوم خود با تمام توان و با افتخار به میدان برود. ما باید در این بازی، شخصیت و قدرت روحی خود را به نمایش بگذاریم. اما کار به اینجا ختم نمی‌شود؛ بلافاصله پس از پایان بازی با آلبانی، ما یک ارزیابی و آنالیز جامع و کامل از کل روند انتخابی خواهیم داشت. من یک جلسه رو در رو با سرمربی تیم برگزار خواهم کرد و پس از بررسی تمام جوانب، تصمیمی اتخاذ خواهیم کرد که کاملاً به نفع آینده فوتبال ملی ما باشد.» این صحبت‌ها نشان می‌دهد که جایگاه سرگئی ربروف روی نیمکت تیم ملی به شدت متزلزل شده است.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *