اخبار ورزشی

داوری: بسکتبال سه به سه شانس مدال دارد

داوری: بسکتبال سه به سه شانس مدال دارد

‌‏به گزارش «رزنیوز به نقل از ورزش سه»، جواد داوری رئیس فدراسیون بسکتبال با رد قانع‌کننده بودن مدال برنز آسیا، صعود به المپیک را هدف اصلی تیم ملی خواند و از شرط تمدید قرارداد سرمربی تا المپیک و پیشنهاد معافیت مالیاتی برای اسپانسرهای بسکتبال زنان و شانس مدال بسکتبال سه به سه صحبت کرد.

رئیس فدراسیون بسکتبال در پاسخ به این سوال که آیا مدال برنز آسیا قانع‌کننده است یا خیر، گفت: «به هیچ وجه حد بسکتبال ایران را مدال برنز نمی‌بینیم. هدف‌گذاری اصلی ما قطعاً المپیک است. قرارداد سرمربی تیم ملی تا پایان مسابقات جام جهانی است و در صورت صعود به المپیک، این قرارداد تا پایان بازی‌های المپیک تمدید خواهد شد.»

داوری با اشاره به رشد بسکتبال در آسیا و جهان گفت: «توسعه ورزش در شرق آسیا به ویژه ژاپن بسیار چشمگیر بوده است. در سطح جهان نیز آلمان نمونه بارز نگاه اقتصادی به ورزش است. در کشور ما به‌جز فوتبال، رشته‌هایی مثل بسکتبال و والیبال که محبوبیت زیادی دارند، از نظر ساختار مالی دچار مشکل هستند. تا زمانی که اقتصاد باشگاه‌ها درست نشود، فشار اصلی روی تیم‌های ملی باقی می‌ماند.»

او درباره چالش‌های بسکتبال بانوان و جلوگیری از مهاجرت ورزشکاران گفت: «پیشنهاد مشخص من این است که باشگاه‌ها و اسپانسرهایی که در بخش بانوان سرمایه‌گذاری می‌کنند، بتوانند از اعتبار مالیاتیاستفاده کنند. اگر اسپانسرها وارد شوند و مشکلات مالی دختران ما حل شود، موضوعاتی مثل پناهندگی یا مهاجرت ورزشکاران کاملاً منتفی می‌شود. دختران ما پیشرفت فوق‌العاده‌ای داشته‌اند و شایسته حمایت هستند.»

داوری همچنین اجرای قانون حق پخش را الزامی دانست و تصریح کرد: «قانون حق پخش مصوب شده اما اجرای آن بسیار سخت است. اگر این قانون درست پیاده شود، باشگاه‌های ما قوی‌تر می‌شوند و باشگاه قوی‌تر مستقیماً به نفع تیم ملی خواهد بود.»

رئیس فدراسیون در پایان درباره رقابت‌های بسکتبال ۳ به ۳ مردان و زنان گفت: «من همیشه به مدال‌آوری بچه‌ها امید دارم. البته همیشه بخشی از کار دست خداست، اما تیم پسران ما بسیار قدرتمند است و بانوان ما نیز پیشرفت چشمگیری داشته‌اند و امیدوارم با دست پر از رقابت‌ها برگردند.»

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *