اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

دلجویی رئال از هوادار حریف: شوامنی شوت بلد نیست!

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، دیدار یکشنبه رئال مادرید و راسینگ سانتاندر که با پیروزی درخشان ۰-۳ شاگردان ژوزه مورینیو به پایان رسید، با اتفاقی غیرمعمول و البته دردناک همراه بود. در جریان این مسابقه، شوت اورلین شوامنی به سمت سکوها رفت و به آندرس، پسر خردسال حاضر در ورزشگاه، برخورد کرد. ضربه این توپ باعث شد این کودک بلافاصله شروع به گریه کند.

مسئولان تیم رئال مادرید که متوجه این اتفاق برای این پسربچه خردسال شده بودند، بلافاصله برای کاهش ناراحتی این هوادار کم سن و سال و جبران اتفاقی که رخ داده بود، او را به رختکن این تیم پس از پایان این بازی دعوت کردند تا کمی از درد او را کاهش داده باشند. آندرس به همراه پدرش به رختکن رفت و فرصتی پیدا کرد تا در کنار بازیکنان رئال مادرید وقت بگذراند.

2557983

کیلیان امباپه یکی از بازیکنانی بود که پس از دیدن او به سراغ آندرس رفت و برای عوض کردن حال‌ و هوای او، با شوخی گفت: «تقصیر شوامنی بود، او بلد نیست شوت بزند.» شوامنی هم در کنار این هوادار تیم حریف حضور پیدا کرد و پیراهنی را با نام و شماره خودش به او اهدا کرد تا به این شکل سعی در جبران اتفاقی که در جریان بازی و به صورت غیرعمد رخ داده بود، داشته باشد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *