اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

دیدار صمیمی برانکو با سهراب در دبی


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، حضور برانکو ایوانکوویچ در هتل محل اقامت استقلال، اتفاق جالب و غیرمنتظره‌ای بود که رخ داد. سرمربی پیشین تیم ملی ایران و معمار پرسپولیس نوین که اکنون در ساختار فنی فوتبال امارات فعالیت می‌کند، امشب در جمع آبی‌پوشان حاضر شد و برای شاگرد سابق خود و استقلال در مسابقه حساس برابر شباب‌الاهلی آرزوی موفقیت کرد.

رابطه برانکو و سهراب به سال‌های حضور سرمربی کروات روی نیمکت تیم ملی ایران بازمی‌گردد. بختیاری‌زاده یکی از مدافعان مورد اعتماد او بود و همراه تیم ملی راهی جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان شد، تورنمنتی که یکی از ماندگارترین لحظات دوران بازی مدافع سابق استقلال را در آخرین مسابقه مرحله گروهی ثبت کرد.

تیم ملی ایران که حذفش در دور گروهی قطعی شده بود، در دیدار پایانی خود و در شهر لایپزیگ مقابل آنگولا قرار گرفت و در دقیقه ۶۰ از حریف عقب افتاد. پانزده دقیقه بعد، ارسال کرنر مهدی مهدوی‌کیا با پرواز بختیاری‌زاده همراه شد و ضربه سر محکم او دروازه آنگولا را باز کرد تا مسابقه با نتیجه یک بر یک مساوی شود.

آن گل تنها امتیاز ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ را به همراه داشت و نام بختیاری‌زاده را وارد کتاب تاریخ فوتبال کشور کرد. سهراب در آن روز پیراهن شماره سه تیم برانکو را بر تن داشت و حالا پس از گذشت بیش از بیست سال، در قامت سرمربی استقلال دوباره با مربی سابق خود ملاقات کرده است.

2555142
2555143

برانکو نیز این روزها در فوتبال امارات حضور دارد و در مجموعه فنی تیم‌های ملی این کشور فعالیت می‌کند. حضور هم‌زمان او و کاروان استقلال در یک هتل، زمینه این ملاقات را فراهم کرد تا سرمربی سابق تیم ملی دقایقی با بختیاری‌زاده و اعضای تیم گفت‌وگو کند و برای آنها در سومین مسابقه لیگ نخبگان آسیا آرزوی موفقیت داشته باشد.

علاوه بر برانکو، مهدی طارمی نیز در محل اردوی آبی‌ها حاضر شده بود. بختیاری‌زاده فردا تیمش را مقابل شباب‌الاهلی به زمین می‌فرستد و برای رسیدن به سومین پیروزی متوالی آسیایی تلاش خواهد کرد.

عکس‌ها: رضا سعیدی‌پور


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *