اخبار سیاسی

رزمایش ضد هلی‌برن سپاه تهران بزرگ برگزار شد

رزمایش ضد هلی‌برن سپاه تهران بزرگ برگزار شد

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم،‌ رزمایش بزرگ ضد هلی برن قائد شهید، حضرت امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیة با محوریت آمادگی برای مقابله با دشمن، در سطح سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با رمز لبیک یا خامنه‌ای برگزار شد.

سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ و فرمانده این رزمایش، از آمادگی کامل گردان‌ها و تیم‌های تکاور سپاه و بسیج خبر داد و با بیان اینکه در این رزمایش تمامی سناریو‌های از پیش تمرین‌شده، تاکتیک‌ها و تکنیک‌های تیمی و فردی در مقابل دشمن در هر سرزمینی تمرین شد و مورد ارزیابی قرار گرفت، اظهار داشت: ارتقای توانایی رزمی برای مقابله با هرگونه تحرک دشمن آمریکایی-صهیونی، از اهداف و سناریو‌های اجراشده این رزمایش بود که با موفقیت انجام و همه اهداف رزمایش محقق شد.

رزمایش بزرگ قائد شهید، حضرت امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیة به مدت پنج شبانه‌روز و با محوریت مقابله با عملیات هلی و تمرین ضد هلی برن در مناطق عملیاتی اطراف تهران برگزار شد.

انتهای پیام/

 

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *