اخبار سلامت

رهاسازی خودروی 40 مسافر گرفتار در حوادث طبیعی

رهاسازی خودروی 40 مسافر گرفتار در حوادث طبیعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، محمدحسین کبادی، با اشاره به حجم بالای مأموریت‌های امدادی از مورخ 2 لغایت 4 فروردین‌ماه اظهار کرد: در سه روز گذشته، نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در مجموع به 304 مورد حادثه رسیدگی کرده‌اند که طی آن 437 نفر از هم‌وطنان از خدمات امدادی بهره‌مند شدند.

کبادی در خصوص وضعیت آسیب‌دیدگان تصریح کرد: در این بازه زمانی، 461 نفر دچار مصدومیت شدند که از این تعداد، 153 نفر برای دریافت مراقبت‌های پزشکی بیشتر به مراکز درمانی منتقل و 48 نفر نیز به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند. همچنین با تلاش تیم‌های تخصصی، 35 مورد عملیات رهاسازی فنی (نجات محبوس‌شدگان) با موفقیت به سرانجام رسید.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به مداخلات امدادی در حوادث طبیعی و شرایط اضطراری افزود: نیروهای این سازمان علاوه بر اسکان اضطراری 90 نفر، موفق شدند 22 نفر را از نقاط پرخطر به اماکن امن منتقل کنند. همچنین 405 نفر از حادثه‌دیدگان، اقلام ضروری و اضطراری را دریافت کرده و 40 مسافر نیز که خودروهایشان در حوادث طبیعی گرفتار شده بود، رهاسازی شدند.

وی در پایان با تمجید از ایثار امدادگران خاطرنشان کرد: این حجم از خدمات با بهره‌گیری از توان 1831 نیروی عملیاتی در قالب 468 تیم تخصصی صورت گرفته است تا در کمترین زمان ممکن به یاری هم‌وطنان در سراسر کشور بشتابند.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *