اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

رکورد جذاب رئال: بازگشت از مرگ پس از دقیقه ۹۰!

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، رئال مادرید رکورد خود را به عنوان تیمی که بیش از هر باشگاه دیگری در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا گل‌های دیرهنگام به ثمر رسانده است، بهبود بخشید. فدریکو والورده، بازیکن اروگوئه‌ای این تیم، چهارشنبه‌ شب در هفته چهارم از مرحله گروهی رقابت‌های این فصل گل پیروزی‌ بخش رئال مادرید مقابل آ.ا.ک آتن یونان را به ثمر رساند.

والورده رئال مادرید را در دیداری خارج از خانه به پیروزی ۲-۳ رساند. گل سوم و تماشایی او در دقیقه دوم وقت‌های تلف شده و با ضربه‌ای قدرتمند از بیرون محوطه جریمه به ثمر رسید. فران مارتینز، خبرنگار اسپانیایی و متخصص آمار فوتبال، خبر داده است که رئال مادرید در تاریخ بزرگ‌ترین رقابت باشگاهی اروپا بیش از هر تیم دیگری در وقت‌های تلف‌ شده گلزنی کرده و در مجموع ۴۹ بار در دقیقه ۹۰ یا پس از آن، بدون احتساب وقت‌های اضافه، به گل رسیده است.

2559319

آمار سایت سوفا اسکور نیز والورده را در میان بازیکنانی قرار می‌دهد که طی سه فصل اخیر، بیش از ۱۰ گل از بیرون محوطه جریمه برای باشگاه‌های حاضر در پنج لیگ معتبر فوتبال اروپا به ثمر رسانده‌اند. در صدر این فهرست، ستاره دیگری از رئال مادرید، کیلیان امباپه فرانسوی، با ۱۷ گل قرار دارد و هم‌وطن او، مایکل اولیسه، وینگر بایرن مونیخ، با ۱۵ گل در رتبه دوم ایستاده است.

این فهرست به شرح زیر است:

کیلیان امباپه: ۱۷ گل

مایکل اولیسه: ۱۵ گل

لامین یامال: ۱۴ گل

هری کین: ۱۲ گل

هاکان چالهان‌اوغلو: ۱۲ گل

فدریکو والورده: ۱۱ گل

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *