اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ستاره‌ای با قلب شیر: بازی درخشان با غم بزرگ!


‫به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، خروج الکس اسکات از اردوی تیم ملی انگلیس به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل کرواسی واقعیتی را فاش کرد که باعث شده او در انگلیس به شدت محبوب شود. مشخص شده که این هافبک ۲۳ ساله در تمام روزهای برپایی اردو، غمی سنگین را پنهان کرده و با چشمانی اشک‌بار برای تیم ملی کشورش جنگیده است. پدربزرگ اسکات، که بزرگ‌ترین مشوق و الگوی زندگی او در مسیر فوتبالیست شدن بود، در روزهای برپایی اردوی تیم ملی چشم از جهان فروبست.

‫با وجود این شوک خانوادگی بزرگ و درد کهنه در ناحیه تاندون، ستاره سابق بریستول سیتی تصمیم گرفت در اردو بماند و با تمام وجود برای یاد و نام پدربزرگش به میدان برود. او در برتری قاطع مقابل کرواسی ۷۰ دقیقه با وجود دردی که در قلبش داشت مقاومت کرد و یکی از بهترین بازیکنان زمین بود، اما امروز روز دوشنبه برای پیگیری روند درمانی تاندون آسیب‌دیده‌اش ناچار شد اردو را ترک کند و به بورنموث برگردد.

2545518

‫اسکات بعد از اولین بازی ملی‌اش مقابل جمهوری چک در پراگ، با بغضی که در گفت‌وگو با رادیو پنج بی‌بی‌سی مشخص بود، گوشه‌ای از این ماجرای احساسی را روایت کرد: «از این به بعد همیشه این شهر و این ورزشگاه را در خاطرم خواهم داشت. پوشیدن پیراهن تیم ملی انگلیس رویایی‌ترین لحظه زندگی است؛ چیزی که در ۱۵ یا ۱۶ سالگی اصلاً باور نمی‌کردم محقق شود. برای رسیدن به این نقطه خیلی جنگیدم و این برای خودم و خانواده‌ام لحظه‌ای پر از غرور است. نامزدم شش سال است کنار من بوده و همه‌چیز را دیده، پدر و مادرم همیشه برایم کوه انگیزه بودند و با برادرم هم شبانه‌روز فوتبال بازی می‌کردیم؛ اما هفته گذشته پدربزرگم از پیش ما رفت.»

‫هافبک بورنموث با حسرت ادامه داد: «دیدن این روزها برای او یک آرزوی بزرگ بود و حیف شد که خودش در ورزشگاه نبود تا اولین بازی‌ام را ببیند، ولی مطمئنم از آن بالا به من نگاه می‌کند و به نوه‌اش افتخار خواهد کرد. هفته گذشته روزهای خیلی دشواری را گذراندم؛ خبر فوت پدربزرگم را در اردو و دقیقا قبل از بازی با اسپانیا شنیدم. او در تمام مسابقاتی که می‌توانست حاضر می‌شد و پروپاقرص‌ترین هوادار من بود. می‌دانم الان هم دارد مرا می‌بیند و غرق در غرور است.»

2545519

‫اسکات که در جزیره گرنزی رشد کرده و برادرخوانده مایا لوتیسیه، ملی‌پوش تیم زنان انگلیس است، سال ۲۰۲۳ در انتقالی ۲۵ میلیون پوندی از بریستول سیتی به بورنموث پیوست و پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی کرد. او با وجود مصدومیت و دوری چند هفته‌ای از فوتبال، در شش مسابقه این فصل بورنموث یک گل زده و دو پاس گل داده و درخشش او مورد توجه باشگاه‌هایی مثل چلسی و آرسنال قرار گرفته است.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *