اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ستاره آرسنال به رئال و بارسلونا نخ داد!

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، این دروازه‌بان اسپانیایی طی سه فصل حضورش در شمال لندن به یکی از بهترین دروازه‌بان‌های جهان تبدیل شده است. او ابتدا در سال ۲۰۲۳ به‌صورت قرضی از برنتفورد به آرسنال پیوست. رایا تاکنون سه بار جایزه دستکش طلایی لیگ برتر را کسب کرده و جایگاهش به‌عنوان دروازه‌بان اصلی تیم میکل آرتتا در ورزشگاه امارات کاملاً تثبیت شده است.

پس از قهرمانی با تیم ملی اسپانیا در جام جهانی ۲۰۲۶، شایعاتی درباره احتمال بازگشت او به فوتبال کشورش در آینده مطرح شده است. این دروازه‌بان نیز اعتراف کرد که بازی در لالیگا یکی از اهدافی است که به آن فکر می‌کند.

2553054

رایا در گفت‌وگو با روزنامه مارکا گفت:«دوست دارم روزی در لالیگا بازی کنم. در حال حاضر در آرسنال بسیار خوشحالم، اما حقیقت این است که دوست دارم یک روز در لالیگا حضور داشته باشم. این لیگ رقابت بسیار بالایی دارد. من اسپانیایی هستم و طبیعی است که دوست داشته باشم در کشور خودم بازی کنم.»

رایا که در ۱۷۶ بازی خود در لیگ برتر انگلیس موفق به ثبت ۷۲ کلین‌شیت شده، تا سال ۲۰۲۸ با آرسنال قرارداد دارد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *