اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ستاره شباب الاهلی با عصا رفت (عکس)

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، ژانوآ مارکلو یکی از مهره‌های اصلی و هجومی شباب الاهلی در بازی لیگ نخبگان آسیا مقابل استقلال بود که در پست وینگر راست به میدان رفت، اما نتوانست نمایش خوبی داشته باشد و در دقیقه 58 جای خود را به خوآن آلوینا بِزرا داد.

با وجود اینکه مارکلو عملکرد خوبی مقابل استقلال نداشت و هیچ شوتی در داخل و خارج از چارچوب نزد و موقعیت خطرناکی روی دروازه آبی‌ها نساخت، اما تعویض او به دلیل عملکرد فنی نبود و آسیب دیدگی کاری کرد با ماشینِ حمل مصدوم از زمین خارج شود.

2555672

این وینگر 23 ساله فصل قبل کاونتری انگلیس که در سه بازی لیگ ادنوک امارات، سه مسابقه جام بانک اسلامی ابوظبی، یک دیدار جام ریاست جمهوری و سه هفته متوالی لیگ نخبگان آسیا موفق به گلزنی نشده و فقط یک پاس گل داده، در دوئل با استقلال هم ناکام بود و اتفاق تلخی هم برای او رخ داد.

مارکلو پس از برتری دو گله شباب الاهلی مقابل استقلال، در شرایطی ورزشگاه راشد دبی را ترک کرد که عصا به دست بود تا احتمالا مصدومیتش جدی باشد و به جمع غایبان پرشمار تیم اماراتی اضافه شود.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *