اخبار سیاسی

سوال یک نماینده از وزیر راه/ صادق به مجلس می‌رود

صادق: رانندگان در جنگ 12 روزه اجازه ندادند زنجیره حمل‌ونقل متوقف شود

عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، درباره دستورکار نمایندگان در جلسات علنی مجلس در هفته جاری، گفت: جلسات علنی مجلس در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود و ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با عنوان طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور، در اجرای ماده 100 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس و با اولویت در دستور کار صحن قرار دارد.

وی افزود: نمایندگان همچنین گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه اصلاح قانون به‌کارگیری سلاح توسط مأموران نیروهای مسلح در موارد ضروری را در اجرای ماده 100 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس و با اولویت بررسی خواهند کرد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره طرح حمایت از اجتماعات و راهپیمایی‌ها مطابق اصل 27 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با عنوان طرح نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی‌ها نیز در برنامه کاری صحن قرار گرفته است.

گودرزی یادآور شد: نمایندگان در ادامه گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه مدیریت بدهی‌های عمومی را در اجرای ماده 100 قانون آیین‌نامه داخلی مجلس و با اولویت در دستور رسیدگی دارند و به ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران درباره طرح اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان نیز خواهند پرداخت.

وی افزود: گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه اصلاح ماده 37 قانون تأمین اجتماعی و گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درباره لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده مراکش برای تسهیل دسترسی افراد نابینا، کم‌بینا یا دارای دیگر معلولیت‌های خوانشی به آثار منتشرشده، از دیگر مواردی است که نمایندگان در صحن علنی به آن رسیدگی می‌کنند همچنین گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره لایحه اصلاح تبصره یک ماده 2 قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی در برنامه کاری مجلس قرار دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: مجلس همچنین گزارش کمیسیون اقتصادی درباره لایحه موافقتنامه دوجانبه در زمینه کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اندونزی، لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازوکار همکاری سازمان‌های مالیاتی پهنه کار و گزارش این کمیسیون درباره لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در زمینه شناسایی فعالان اقتصادی مجاز را نیز دنبال خواهد کرد.

گودرزی یادآور شد: بررسی گزارش‌های مربوط به پروتکل همکاری و تعامل میان مراجع مرزبانی، موافقتنامه همکاری در زمینه امنیت دریای خزر مورخ 27 آبان 1389، گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد لایحه موافقتنامه پیشگیری از حوادث دریای خزر و همچین گزارش کمیسیون عمران مجلس در مورد لایحه الحاق ایران به کنوانسیون سازمان بین‌المللی علائم کمک ناوبری دریایی نیز در برنامه جلسات علنی مجلس پیش‌بینی شده است و نمایندگان درباره این موارد تصمیم‌گیری خواهند کرد.

وی افزود: گزارش مربوط به لایحه تصویب مقاوله نامه حداقل سن 1973 نیز در فهرست موضوعات صحن علنی مجلس قرار دارد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در پایان با اشاره به بخش نظارتی دستور کار مجلس ادامه داد: سوال آقای عبدالجلال ایری نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس از وزیر راه و شهرسازی و گزارش کمیسیون‌های اقتصادی، حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی و صنایع و معادن (در اجرای تبصره (1) ماده (45) و تبصره (1) ماده (107) آیین‌نامه داخلی مجلس) به ترتیب در مورد سیاست‌ها و بسته‌های حمایتی از کسب و کارهای آسیب‌دیده از جنگ آمریکایی صهیونیستی با تاکید بر ظرفیت‌های پیش‌بینی شده در تبصره‌های موسوم به تولید و اشتغال بودجه‌های سنواتی و قانون تامین مالی و بازسازی، جبران خسارات و بازگشت به تولید واحدهای تولیدی آسیب دیده از جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونیستی و ارزیابی روند بازیابی و تقویت توان تولیدی بخش‌های صنعت، معدن، پتروشیمی و کسب و کارهای اینترنتی آسیب دیده از جنگ تحمیلی آمریکایی صهیونیستی و همچنین گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح دوفوریتی استفساریه ماده (1) قانون احکام و الزامات مورد نیاز قوانین بودجه سنواتی و ردیف (5-4) جدول قانون بودجه سال 1405 کل کشور نیز دیگر دستور این هفته صحن مجلس است.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *