اخبار سیاسی

سیاست قطعی جمهوری اسلامی گسترش همکاری‌ها با کشورهای منطقه است

سیاست قطعی جمهوری اسلامی گسترش همکاری‌ها با کشورهای منطقه است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در دیدار با نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان گفت: پیگیری توافقات دو‌جانبه به ویژه در موضوع مسیرهای ترانزیتی منطقه در صدر سیاست های دولت جمهوری اسلامی قرار دارد و ما با اجرای این توافقات اصرار داریم.

رئیس جمهور پزشکیان افزود: سیاست قطعی جمهوری اسلامی گسترش همکاری ها با کشورهای منطقه و همسایه است و در این خصوص دولت همه تلاش خود را برای اجرای توافقات فیمابین به کار می گیرد.

نخست وزیر ارمنستان نیز در این دیدار با تاکید بر تسریع در اجرای توافقات فی مابین گفت: این توافقات باعث توسعه کشورهای منطقه و ایجاد صلح می شود.

 

به گزارش رز نیوز به نقل از تسنیم رییس‌جمهور روز گذشته با حضور در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی انجام داد که بازتاب‌های فراوانی در رسانه‌های جهانی به خود اختصاص داد.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *