Blog
شاسیبلند فولسایز شیائومی در یک ماه ۷۰ هزار خریدار پیدا کرد
بخش خودرو شیائومی عملکرد ماه نخست عرضهی خانوادهی جدید خودروهای سری اسکاینومد را اعلام کرد. خریداران بین بازهی یک ماه اخیر بیش از ۷۰ هزار سفارش قطعی برای مدلهای گوناگون این سری به ثبت رساندهاند.
سری جدید شامل مدلهای N90 Max و N90 Max Explorer Edition و N70 Pro و N70 Max میشود که تحویل آنها رسما در سپتامبر (شهریور و مهر) آغاز شده است.
ابعاد مدل N70 معادل ۴۹۶۰ در ۱۹۹۸ در ۱۷۸۵ میلیمتر با فاصلهی محوری ۲۹۵۰ میلیمتر گزارش شده و مدل بزرگتر N90 Max ابعادی برابر با ۵۲۸۵ در ۱۹۹۸ در ۱۸۲۵ میلیمتر همراه فاصلهی محوری ۳۰۸۰ میلیمتر دارد.
مجموع تحویل خودروهای شیائومی د سپتامبر از مرز ۴۰ هزار دستگاه عبور کرده که سهم سری اسکاینومد بیش از ۱۰ هزار دستگاه بوده است. خریدارانی که تیپ نهایی خودرو را تا پایان مهلت ۷ اکتبر (۱۵ مهر) نهایی کردند از بستهی تشویقی ویژهی ماه اول بهرهمند شدند.
شیائومی هدفگذاری فروش سال جاری میلادی را ۵۵۰ هزار دستگاه تعیین کرده و سپتامبر نخستین ماهی بود که آمار تحویل ماهانهی برند از مرز ۴۰ هزار دستگاه فراتر رفت.