اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

صید ماهی بعد از شکار طلای لیگ ملت‌ها(عکس)

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، پس از قهرمانی لهستان در لیگ ملت‌های این فصل، تیم ملی والیبال این کشور چند روز فرصت استراحت دارد. البته این زمان چندان طولانی نیست، چراکه اردوی تمرینی بعدی تیم ملی لهستان برای مسابقات قهرمانی اروپا از دوشنبه شب آغاز خواهد شد.

شاگردان نیکولا گربیچ مسیر ساده‌ای را پشت سر نگذاشتند و مجبور بودند بر مشکلات ارتباطی غلبه کنند. با این حال، همه چیز به بهترین شکل ممکن به پایان رسید و برخی از اعضای تیم حالا در حال سپری کردن تعطیلاتی کوتاه و دلچسب هستند.

تیم ملی لهستان پس از کسب یک قهرمانی درخشان در لیگ ملت‌های والیبال به خانه بازگشت و در طول مسیر، بازیکنان این تیم مجبور شدند مدتی را در پکن منتظر پرواز بعدی خود بمانند. در نهایت، تقریباً تمام اعضای تیم در فرودگاه ورشو به مقصد رسیدند.

برخی از بازیکنان راهی تعطیلاتی شدند که شایستگی آن را داشتند، در حالی که نیکولا گربیچ بلافاصله تصمیم گرفت برای چند روز در کنار خانواده‌اش باشد.

ویلفردو لئون، فوق‌ستاره این تیم، نیز بلافاصله پس از کسب مدال طلا، قلاب‌های ماهیگیری خود را برداشت و راهی تفریح مورد علاقه‌اش شد. این راز نیست که دریافت‌کننده تیم ملی لهستان علاقه زیادی به ماهیگیری دارد؛ موضوعی که او خیلی زود در شبکه‌های اجتماعی با هوادارانش به اشتراک گذاشت.

2511508

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *