اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

ضدحال موعود و حیدری به علیرضا کوشکی

ضدحال موعود و حیدری به علیرضا کوشکی

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، کوشکی که در فصل جدید هنوز نتوانسته گل یا پاس گل به نام خودش ثبت کند در بازی با گل‌گهر از دقیقه 76 وارد زمین شد و در دقیقه 89 مسابقه با توپ‌گیری از مهدی گودرزی خودش را در موقعیت تک به تک قرار داد که بعد از خطای پنالتی روی این بازیکن، موعود بنیادی‌فر با مشورت میثم حیدری کمک داور ویدیویی، پنالتی استقلال را رد کرد.

کوشکی در صحنه‌ای که منجر به پنالتی استقلال شد پرس شدیدی را روی هافبک جوان گل‌گهر گذاشت و بعد از یک دوئل فیزیکی توپ در اختیار استقلالی‌ها قرار گرفت، او خودش را با سرعت به محوطه رساند و با پاسی که برایش ارسال شد آماده گلزنی شد که تکل بلند نوید عاشوری او را سرنگون کرد و موعود بنیادی‌فر نقطه پنالتی را نشان داد.

2551628

در حالی که به نظر می‌رسید طلسم او شکسته شده و اولین تاثیرگذاری‌اش را روی گل‌های استقلال خواهد گذاشت کمک داور ویدیویی باعث شد تا پنالتی که به دست اورده بود رد شود و حالا بازیکن تکنیکی استقلال انتظار بازی‌های بعدی را بکشد تا شاید طلسم او در هفته دهم لیگ برتر مقابل چادرملو بلاخره شکسته شود.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *