اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

فداکاری ستاره سابق یونایتد: می‌خواهم مجانی بازی کنم!

2232247

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، یک میلیونر که به صورت رایگان برای تیم محبوبش بازی می‌کند؟ این داستان آندر هررا است. این ستاره سابق منچستریونایتد و پاری‌سن‌ژرمن (که دو بار برای تیم ملی اسپانیا بازی کرده) به باشگاه دوران جوانی خود، رئال ساراگوسا، بازگشته است و از دریافت هر گونه حقوق و دستمزد صرف نظر می‌کند.

هررا در دوران حضورش در باشگاه‌های بزرگ میلیون‌ها یورو درآمد داشته است. اکنون که باشگاه مورد علاقه‌اش پس از سال‌ها مشکلات مالی و رسوایی به لیگ دسته سوم اسپانیا سقوط کرده است، او می‌خواهد کاری برای جبران انجام دهد. او کل حقوق هفتگی خود که معادل حدود 6300 یورو است را به بنیاد این باشگاه اهدا می‌کند.

او در کانال یوتیوب ریو فردیناند، اسطوره فوتبال انگلیس، دلایل خود را توضیح می‌دهد: «من به دستاوردهایی که در فوتبال و از نظر مالی داشته‌ام، بسیار افتخار می‌کنم. من به این پول نیازی ندارم. می‌خواهم به صورت رایگان برای این تیم که بسیار دوستش دارم بازی کنم.»

2232247

برای هررا، این یک وظیفه و افتخار است. او می‌گوید: «من همه چیز را مدیون این باشگاه هستم. اگر رئال ساراگوسا نبود، احتمالاً هرگز به یک بازیکن حرفه‌ای تبدیل نمی‌شدم. اکنون، در این دوران سخت، ما هواداران وظیفه داریم که به این تیم کمک کنیم.»

این اقدام نه تنها برای این باشگاه، بلکه برای میراث شخصی او نیز اهمیت دارد. او قبل از پایان دوران فوتبالش، می‌خواهد به این ورزش که همه چیز را به او داده است، چیزی برگرداند. هررا می‌گوید: «وقتی که روزی دوران فوتبالم را به پایان برسانم، می‌خواهم به کارهایی که انجام داده‌ام، افتخار کنم.»

و تلاش او نتیجه می‌دهد: رئال ساراگوسا در صدر جدول قرار دارد و برای صعود مستقیم به لیگ بالاتر تلاش می‌کند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *