اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

فقدان ناامیدی در چهره استعداد اول پرسپولیس!

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، در جریان شکست پرسپولیس در اهواز مقابل فولاد در بهمن ماه سال گذشته بود که با نام و چهره امیرحسین محمودی آشنا شدیم؛ امید عالیشاه در همان دقایق ابتدایی بازی دچار مصدومیت شدید شد و اوسمار ویرا، سرمربی وقت پرسپولیس تصمیم به آوردن امیرحسین محمودی به زمین گرفت. اما این ستاره ریزنقش از همان بازی با فولاد عملکرد درخشانی داشته و به محبوب قابل توجهی در بین هواداران پرسپولیس دست یافت.

در ادامه عملکرد این بازیکن آنقدر خوب بود که حتی امیر قلعه‌نویی نام او را در لیست بازیکنان تیم ملی قرار داد و شاهد حضور امیرحسین محمودی در بین بازیکنان تیم ملی در جام جهانی بودیم. البته او فرصتی برای بازی کردن در جام ۲۰۲۶ پیدا نکرد، اما به هر حال همین تجربه بزرگ نیز یک اندوخته مهم برای امیرحسین محمودی در این سن و سال بود. اما در فصل جدید این ستاره تکنیکی هنوز فرصت چندانی برای درخشش در ترکیب پرسپولیس پیدا نکرده و اغلب مسابقات این تیم را از دست داده است.

2549845

در شرایطی که برخی تصور می‌کردند او در دیدار مقابل خیبر به میدان خواهد آمد، مهدی تارتار تصمیم به استفاده از دیگر بازیکنان تیمش گرفت و حالا موعد درخشش امیرحسین محمودی باز هم به تعویق افتاده است. اما تصویری از او در رسانه رسمی پرسپولیس مخابره شده که نشان می‌دهد این بازیکن از انگیزه بالایی برای درخشش در هفته‌های بعد برخوردار است؛ مبارزه برای امیرحسین محمودی تمام نشده و او هر زمان که از سوی مهدی تارتار فراخوانده شود، با تمام توان برای درخشش در ترکیب پرسپولیس تلاش خواهد کرد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *