اخبار تکنولوژی

فناوری جدید سامسونگ برای حل بزرگ‌ترین نقطه ضعف نمایشگرهای تاشو

امیر عبدالملکی

سامسونگ دیسپلی از پنل جدید ۷٫۶ اینچی رونمایی کرد که زاویه‌ی دید گسترده‌تری را در گوشی‌های تاشدنی ارائه می‌دهد و افت روشنایی را در محل چین‌خوردگی صفحه به حداقل می‌رساند.

پنل جدید در جریان نمایشگاه بین‌المللی نمایشگر (IMID) در شهر بوسان کره‌ی جنوبی به نمایش درآمد. سامسونگ در ساخت این نمایشگر از مواد کاملا بازطراحی‌شده و ساختار جدیدی برای مواد ارگانیک ساطع‌کننده‌ی نور استفاده کرده است تا کیفیت تصویر و میزان روشنایی را در زاویه‌های مختلف بهبود ببخشد.

Samsung

یکی از مقامات سامسونگ دیسپلی می‌گوید: «نمایشگر Wide View Display جدیدترین فناوری برای حل مشکل کاهش روشنایی جانبی در بخش‌های تاشدنی گوشی‌های هوشمند یا لبه‌های خمیده‌ی نمایشگرها است. اعمال این فناوری امکان دستیابی به کیفیت تصویر یکنواخت بدون تفاوت در میزان روشنایی بر اساس زاویه دید را در محصولات نسل بعدی با فرم‌فکتورهای تاشدنی، کشویی و رول‌شدنی فراهم می‌کند.»

سامسونگ همچنین یک نمایشگر ۲۰ اینچی کشسان را نیز در این رویداد معرفی کرد که بزرگ‌ترین نمونه در نوع خود به شمار می‌رود. این پنل منعطف با اتصال دو نمایشگر کشسان کوچک‌تر ساخته شده است و می‌تواند در بخش‌های دارای انحنا مانند کابین دیجیتال خودروها، تابلوهای تبلیغاتی و حتی ربات‌های انسان‌نما کاربرد داشته باشد.

لینک خبر در وبسایت zoomit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *