اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

لیگ یک: عنایتی برنده دربی استقلالی-نفتی!

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، در یکی از دیدارهای حساس هفته دوم لیگ آزادگان، تیم‌های نفت مسجدسلیمان و پالایش نفت بندرعباس از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهید بهنام محمدی به مصاف یکدیگر رفتند که این تقابل نفتی در نهایت با پیروزی ۱ بر صفر پالایش نفت بندرعباس به پایان رسید. تک گل سه امتیازی این مسابقه را مرتضی خراسانی به ثمر رساند.

این بازی به نوعی جدال دو کاپیتان و مدافع-مهاجم سابق استقلال روی نیمکت‌ها بود؛ جایی که مهدی پاشازاده هدایت نفت مسجدسلیمان را برعهده داشت و رضا عنایتی سکان‌دار پالایش نفت بندرعباس بود. پالایش نفت که این فصل کاملاً با هدف صعود به لیگ برتر بسته شده، موفق شد در اولین بازی خانگی مسجدسلیمانی‌ها، دست پر از زمین خارج شود.

2540079

در سمت مقابل هم مهدی پاشازاده پیش از این مسابقه تاکید کرده بود که هدف اصلی نفت مسجدسلیمان در قدم اول بقا در لیگ است، هرچند امیدوارند در صورت فراهم شدن شرایط نگاهی هم به رتبه‌های بالای جدول داشته باشند. با این حال، شاگردان عنایتی با ارائه یک بازی حساب‌شده از گل زده خود دفاع کردند و سه امتیاز شیرین خارج از خانه را به حساب خود واریز کردند.

پالایش بندرعباس با این پیروزی، بعد از تساوی هفته نخست چهار امتیازی شد و نفت مسجدسلیمان پس از پیروزی هفته نخست با این شکست با همان سه امتیاز در میانه جدول باقی ماند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *