Blog
ماجرای دستگیری 2 نفر در تجمعات شبانه که تفرقه افکنی می کردند
به گزارش خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، حمیدرضا مقدمفر، کارشناس مسائل راهبردی در برنامه گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: اگرچه انتقاد از اشتباهات مسئولان حق طبیعی جامعه و یک سرمایه است، اما توهین و برچسبزنی به آنها ظلمی است که در شرایط حساس کنونی به اتحاد ملی آسیب میزند.
اتهاماتی فراتر از واقعیت بر دوش افراد، مصداق بارز ظلم است و برکات و عنایات الهی را بهویژه در این شرایط جنگی از کشور دور میکند.
دشمن برای ایجاد تفرقه در داخل برنامهریزی عملیاتی کرده است؛ برای نمونه، اخیراً افرادی با سابقه اغتشاشگری، در پوشش مردم عادی دست به ایجاد دعواهای ساختگی و تنش در اماکن عمومی و اجتماعات زدند که بررسی نهادهای امنیتی نشاندهنده خطدهی سرویسهای اطلاعاتی بیگانه است.
بنابراین، هوشیاری عمومی ضروری است تا ضمن حفظ حق انتقاد سازنده، از افراط و برهم خوردن انسجام مردم جلوگیری شود.
انتهای پیام/