اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

محبی با گل روی نیمکت نشست!

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، محمد محبی که چهار روز قبل در مسابقه ریه‌کا مقابل وربووتس در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی حضور ثابت، 62 دقیقه در زمین بود و یک گل در جریان برتری پرگل تیمش به ثمر رساند، امشب برابر هایدوک اسپلیت نیمکت‌نشین ست.

محبی که پس از پیوستن به ریه‌کا در دو هفته پیاپی لیگ یک کرواسی مقابل اوسی‌یک و لوکوموتیو زاگرب دور از ترکیب بود و به‌عنوان یار جانشین استفاده شد، امشب هم در جمع نفرات اصلی برابر هایدوک اسپلیت دیده نمی‌شود و بین نفرت ذخیره است.

تیم ریه‌کا در حالی که محمد محبی را روی نیمکت دارد، از ساعت 18:30 امشب مقابل هایدوک اسپلیت صدرنشین قرار گرفته تا مهم‌ترین بازی هفته هشتم لیگ یک کرواسی را برگزار کند.

2539251

یاران محبی که یک مسابقه معوقه در فصل جاری دارند، با سه برد، دو مساوی و یک شکست در این فصل 11 امتیازی و در رتبه پنجم جدول لیگ یک کرواسی هستند که در صورت برتری مقابل هایدوک اسپلیت یک پله صعود می‌کنند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *