اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

محرومیت عجیب ستاره NBA: بازی بدون حقوق!

به گزارش رزنیوز به نقل از ورزش سه، کینگستون فلمنگز، گارد روکی آتلانتا هاوکس، به دلیل ضربه آرنج عمدی به سر برایس مک‌گوونز، بازیکن نیواورلئان پلیکانز، یک بازی بدون حقوق محروم شد. در حالی که تنها ۳ دقیقه و ۴ ثانیه به پایان بازی مانده بود و نیواورلئان با اختلاف ۲۶ امتیاز پیش بود، تنش ایجاد شد، ابتدا مک‌گوونز لی‌آپ فلمنگز را بلاک کرد و در ادامه زمین، تری مورفی با یک حرکت تماشایی روی پاس زایان ویلیامسون اختلاف را بیشتر کرد. در همین برگشت، فلمنگز که عصبانی به نظر می‌رسید، در حرکتی کاملا غیربسکتبالی با آرنج به صورت و سر مک‌گوونز کوبید.

صحنه به‌قدری خشن بود که بلافاصله درگیری و هول‌دادن بین بازیکنان دو تیم شکل گرفت و داوران مجبور شدند برای بازبینی ویدیویی بازی را متوقف کنند. نتیجه، خطای تکنیکال و اخراج مستقیم فلمنگز بود و در همان توقف، جولیان ریس، فوروارد نیواورلئان هم یک تکنیکال گرفت.

این محرومیت برای روکی ۱۹ ساله هاوکس که در هر ۷ بازی فصل به میدان رفته و حتی در بازی برابر میامی ۲۳ امتیاز گرفته بود، سنگین است. او امشب در بازی حساس دوشنبه‌شب برابر ایندیانا پیسرز در سالن گیبریج فیلدهاوس غایب خواهد بود. اولین غیبت فصلش. کادرفنی آتلانتا امیدوار بود با درخشش این استعداد جوان، ناکامی شنبه را فراموش کند اما حالا باید بدون او به مصاف پیسرز برود.

2558281

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *