اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

محمد تشک‌های ناگویا را به آتش کشید!


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، دیدارهای فینال و رده بندی سه وزن نخست رقابت های کشتی آزاد بازی های آسیایی از عصر امروز در اوزان ۶۵، ۸۶ و ۱۲۵ کیلوگرم در سالن اینائی شهر ناگویا کشور ژاپن در حال برگزاری است.

در وزن ۸۶ کیلوگرم، امروز محمد نخودی در دور نخست با نتیجه 11 بر صفر ربیع ابوعریاله از فلسطین را مغلوب کرد. او در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه 11 بر 1 از سد لی از کره‌جنوبی گذشت و به نیمه نهایی راه یافت. نخودی در این مرحله با نتیجه 3 بر صفر مالک شاوایف از قرقیزستان را شکست داد و به فینال رسید.

2544292
2544293

نخودی که سابقه نایب قهرمانی جهان در وزن ۷۹ کیلوگرم را در کارنامه دارد، در دیدار نهایی با هایاتو ایشیگورو نایب قهرمان جهان از ژاپن مبارزه کرد.

در این کشتی پرافت و‌ خیز و تماشایی محمد نخودی فنون مختلفی را به اجرا گذاشت و تا لحظه آخر جنگید تا برتری اش از دست نرود.

در نهایت نخودی ۹-۶ برنده کشتی فینال شد و اولین طلای کشتی آزاد و سیزدهمین طلای کاروان ایران را به دست آورد.

2544295

این طلای نخودی زمانی ارزشمندتر‌ می شود که بدانیم او‌‌ یک کشتی گیر تخصصی ۷۹ کیلو است و در ناگویا با نظر کادرفنی در یک‌ وزن بالاتر‌ کشتی گرفت و طلایی شد.

تا‌ دقایقی دیگر امیرحسین زارع در فینال وزن ۱۲۵ کیلوگرم روی تشک می روند.


لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *