اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

مخالفم رودری، این مجازات سنگین را قبول کن!

2541860

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، روی کین 55 ساله درباره دفاع ملی‌پوش اسپانیایی بارسلونا از منچسترسیتی گفت: «بالاخره شد. این موضوع مدت زیادی است که جریان دارد. قطعا با پیام رودری موافق نیستم. این تصمیم خود باشگاه بود که تصمیم گرفت تقلب کند.» 

این صحبت‌ها پس از آن مطرح شد که مشخص شد باشگاه انگلیسی در ۱۱۴ مورد از ۱۱۵ اتهام وارد شده به دلیل نقض قوانین مالی بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۸ مجرم شناخته شده است.

2541860

روی کین با نظر رودری موافق نبود و معتقد بود منچسترسیتی باید مجازاتی را که می‌آید بدون چون‌وچرا بپذیرد. روی کین گفت: «هر چیزی که در سال‌های گذشته برنده شده‌اند، مستحق مجازات هستند. سخت است که بدانیم از کجا باید شروع کرد و با آن تمام کرد. آن‌ها تقلب کردند و مجرم شناخته شدند. اکنون آن‌ها باید عواقب آن را بپذیرند. این یک شوک است که به ۱۱۴ اتهام مجرم شناخته شوید.»

هنوز هیچ تحریمی به طور رسمی اعلام نشده است، در حالی که منچسترسیتی خود را برای اعتراض به این حکم تکان‌دهنده آماده می‌کند. این باشگاه ممکن است امتیاز از دست بدهد، عناوین خود را از دست بدهد و حتی به دسته پایین‌تر سقوط کند. علاوه بر این، در صورت از دست دادن حمایت‌های مالی، آن‌ها همچنین می‌توانند مقدار قابل توجهی پول را از دست بدهند.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *