اخبار سیاسی

مدیرعامل خبرگزاری تسنیم برگزیده جشنواره رسانه‌ای ابوذر شد

مدیرعامل خبرگزاری تسنیم برگزیده جشنواره رسانه‌ای ابوذر شد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه، چهارشنبه 8 مهرماه با حضور حجت‌الاسلام حسین طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، مرتضی کارآموزیان، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور و جمعی از اهالی رسانه در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

در این مراسم، مجید قلی‌زاده، مدیرعامل خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، برای راه‌اندازی و فعالیت بخش عبری رز نیوز به نقل از تسنیم به‌عنوان برگزیده یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر معرفی و تجلیل شد.

همچنین هادی کهن‌دل، مدیر خبرگزاری دفاع مقدس، برای «برترین روایت از دفاع مقدس» مورد تقدیر قرار گرفت.

در بخش تولیدات هوش مصنوعی نیز از بخش هوش مصنوعی خبرگزاری دانشجو تقدیر شد.

یازدهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با هدف تجلیل از آثار و فعالان برتر رسانه‌ای برگزار شد و در آیین اختتامیه از برگزیدگان بخش‌های مختلف این جشنواره تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *