اخبار سیاسی

نماینده تهران خطاب به محمدباقر خرازی: اگر به شلاق محکوم شوی حاضرم با وضو آن را اجرا کنم!

محمدباقر خرازی کیست؟ روحانی با روایات جنجالی و سوداگر «دولت حزب‌الله»

به گزارش خبرگزاری رز نیوز، مجتبی زارعی نماینده مجلس با مخاطب قرار دادن سیدمحمد باقر خرازی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اگر به شلاق محکوم شوی حاضرم با وضو آن را اجرا کنم!

شنیدم با اینکه پیام آقا را دیدی اما  دوباره گستاخ تر شُدید؛  می‌گویم اگر دادستانی تو ‌و شاهد تو را  و باند تو را  بازداشت و قانونا به شلاق محکوم کند حاضرم با وضو و با افتخار آن را اجرا کنم؛  

من طرفدار آزادی ام؛ نقد اندیشه ای  ولایت فقیه و حتی نقد معظم له آری اما تولید بمبِ  تفرقه و باز کردن کوچه برای دشمن در صفوفِ واحدِ ملّت در وضعیت جنگی هرگز!

به گزارش خبرگزاری رز نیوز، محمدباقر خرازی پیش از این با انتساب جمله‌ای به رهبر انقلاب، مدعی ۲۸ بار استعفای مسعود پزشکیان شده بود. 

او گفته ادعا کرده بود که رهبر انقلاب تاکید کرده اند که در صورت یکبار تکرار دیگر استعفا از جانب رییس دولت چهاردهم، این استعفا را قبول میکنند.

این ادعا هم از جانب مسعود پزشکیان تکذیب شد و هم دفتر رهبر انقلاب آن را کذب خواند.

روابط عمومی دفتر رهبر انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای تاکید کرد که مطلب منتشرشده در فضای مجازی که در آن فردی ادعایی را درباره واکنش رهبر انقلاب اسلامی به نامه رئیس‌جمهور محترم مطرح کرده از اساس کذب و خلاف واقع است.

 خرازی هم در واکنش به تکذیبیه دفتر آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای نوشت: گرچه به احترام قائد شهید و نیز رهبر معظم حاضر، تکذیبیه روابط عمومی و دفتر نشر آثار را حدوثا می‌پذیریم ولی امیدواریم پس از تغییرات مهم آینده در حوزه دفاتر فوق این تکذیبیه همچنان باقی بماند.

خداوند مارا در صورت استقامت وصبر  در راه اهل البیت و ولایت معظم فقیه یاری خواهد فرمود.

نماینده تهران خطاب به محمدباقر خرازی: اگر به شلاق محکوم شوی حاضرم با وضو آن را اجرا کنم!

۳۱۲۱۱

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *