اخبار سیاسی

نیکزاد: دشمنان را به عبرتی برای تمام مستکبران جهان تبدیل می‌کنیم

نیکزاد: دشمنان را به عبرتی برای تمام مستکبران جهان تبدیل می‌کنیم

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، طی سخنانی اظهار کرد: واقعه طبس 2 هیمنه هالیوودی ترامپ و آمریکا را از اساس دچار تزلزل کرد. سال‌ها ارائه تصویر و ساخت انگاره آمریکای مقتدر و غیرقابل شکست، در لحظه با هوشیاری نیروهای نظامی و یاری الهی بر باد رفت و صحنه‌ای که آنها در فیلم هایشان خلق می‌کردند، در عمل و میدان توسط نیروهای ایرانی رقم خورد. 

وی با بیان اینکه تاکنون جهان چنین حقارت و شکست‌های پی در پی‌ای را درباره آمریکا مشاهده نکرده بوده، گفت: عصر فروپاشی هژمونی خودساخته آمریکا و رژیم صهیونیستی فرا رسیده و چرخش قدرت از غرب به شرق محسوس شده است.

نیکزاد یکی از نشانه‌های زبونی و استیصال آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی را حمله به مراکز علمی، دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور عنوان کرد و افزود: دشمن نادان ما نمی‌داند که دانش در سازه و مکان خلاصه نمی‌شود بلکه دانش در ذهن و فکر نخبگان جوان ایرانی است. همان نخبگانی که ایران را در رتبه علمی جهان به جایگاهی رفیع رساندند. دانش و توانمندی علمی قابل حذف شدن و تخریب نیست. با تخریب دانشگاه علم تخریب نمی‌شود بلکه دست شما مدعیان دروغین و پوشالی جهان برای همگان رو می‌شود که ترس و البته دشمنی شما با ایران قوی و توانمند است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین تاکید کرد: یکی دیگر از نشانه‌های نادانی عمیق دشمن حذف فرماندهان با تصور دستیابی به توفیق است. دشمن بعد از این همه سال هنوز نمی‌داند که اولا آرمان‌ها ضد گلوله هستند و با حذف از بین نمی‌روند و حتی تقویت هم می‌شوند. نکته دوم این است که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قائم به فرد نبوده و قائم به برنامه و سیستم است. از این رو شما با حذف فرماندهان در طول این سال‌ها موفق به توقف برنامه‌ها نشده اید. این یعنی نظام سازی در ایران به درستی، دقت و هوشیاری انجام شده است. این تصور پوچ که حذف به معنای توقف است تصوری عبث و باطل است.

نیکزاد خطاب به دشمن تصریح کرد: به قول سردار شهیدمان حاج قاسم سلیمانی ما به دنبال شهادت میگردیم و به سوی میدان نبرد با شما پرواز می‌کنیم. شهادت نهایت آرزو و عاقبت بخیری ماست و شما فقط ما را به آرزویمان می‌رسانید. شهادت تمام فرماندهان و امام عزیز و شهیدمان بی شک تصمیم پیروزی ایران خواهد بود. باور شیعی و تاریخی ما میگوید خون بر شمشیر پیروز است و ما به این پیروزی یقین داریم.

نیکزاد در پایان از مردم شریف ایران برای حضور با بصیرت و آگاهانه در میادین، از نیروهای مسلح در تمام بخش ها برای اقدامات شجاعانه و به هنگام و از فرماندهان برای مدیریت میدان سخت کشور در جنگ رمضان تشکر کرد و گفت: دشمن بداند ایران اسلامی قطعا در معادلات آینده دنیا نقش آفرینی جدی خواهد داشت و دوران نوین حکمرانی اسلامی ـ ایرانی را شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *