اخبار ورزشی

واکنش سپاهان به شایعه معاوضه رضاوند

close

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، با انتخاب نکونام به عنوان سرمربی تراکتور، نام آرش رضاوند خیلی زود پیرامون این تیم مطرح شد. سابقه همکاری نکونام با رضاوند باعث شد اخباری درباره علاقه سرمربی جدید تراکتور به جذب این هافبک منتشر شود و حتی صحبت از یک معاوضه میان سپاهان و تراکتور به میان بیاید.

در سناریوی مطرح‌شده، رضاوند قرار بود راهی تبریز شود و در مقابل، تومیسلاو اشتراکالی به سپاهان بپیوندد. برخی نزدیکان رضاوند نیز مطرح شدن چنین پیشنهادی را تأیید کرده‌اند، با این حال هنوز هیچ مذاکره رسمی برای انجام این معاوضه به نتیجه نرسیده است.

با این حال، یکی از مدیران سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار ما این خبر را تکذیب کرد و گفت طلایی‌پوشان برنامه‌ای برای جدایی رضاوند ندارند. امین کریمیان به رزنیوز به نقل از ورزش سه گفت سپاهان به این هافبک نیاز دارد و محرم نویدکیا نیز برای فصل جدید روی حضور او در خط میانی حساب کرده است.

رضاوند فصل گذشته یکی از بازیکنان موثر سپاهان بود و در ۲۷ مسابقه، ۶ گل و ۲ پاس گل ثبت کرد. با توجه به نقش او در برنامه‌های نویدکیا، موضع فعلی باشگاه ادامه همکاری با این بازیکن است و در شرایط کنونی انتقالش به تراکتور یا معاوضه با اشتراکالی در برنامه سپاهان قرار ندارد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *