Blog
پایان فاجعه تاتنهام با ورود یک ستاره
به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، فردا ساعت 15 اسپرز میزبان استون ویلاست، آن هم در شرایطی که شروعی فاجعهبار در فصل ۲۷-۲۰۲۶ لیگ برتر داشته و در چهار مسابقه برگزارشده تاکنون، موفق به کسب پیروزی یا حتی ثمر رساندن گل نشده است.
شاگردان دیزربی همچنین در میانهفته با شکستی خارج از خانه برابر لیورپول از رقابتهای جام اتحادیه کنار رفتند و سرمربی ایتالیایی 47 ساله پس از تابستانی پرهزینه در شمال لندن، اکنون فشارها را روی خود احساس میکند.
استون ویلا وضعیت کمی بهتری دارد؛ اگرچه آنها نیز تا این مقطع از فصل در کسب پیروزی در رقابتهای داخلی ناکام بودهاند، اما اونای امری با پیروزی در لیگ قهرمانان اروپا و جام اتحادیه توانسته است کمی نفس راحت بکشد.

در حالی که دیزربی پیش از آغاز وقفه بازیهای ملی به دنبال کسب سه امتیاز حیاتی است، آماده است تا روی مدیسون ریسک کند؛ بازیکنی که در این فصل به دلیل پارگی رباط صلیبی در ژوئیه ۲۰۲۵، تنها ۳۵ دقیقه در لیگ برتر به میدان رفته است.
دیزربی در این خصوص گفت: «پورو، تونالی و جیمز مدیسون همگی برای بازی آماده هستند. جیمز طی ۱۰ الی ۱۵ روز گذشته با تیم تمرین کرده است و حتی با وجود اینکه او یک بازیکن تکنیکی است، باید از نظر بدنی در شرایط مطلوبی قرار داشته باشد. وقتی او به بهترین شرایط خود میرسد، حضورش برای ما بسیار مهم است؛ از نظر شخصیت، منش، کیفیت فنی و تجربه. کیفیت پاسهای او با دیگران متفاوت است.»