اخبار تکنولوژی

پیش‌بینی منفی کوالکام؛ کاهش درآمد از اپل سرعت می‌گیرد

پیش‌بینی منفی کوالکام؛ کاهش درآمد از اپل سرعت می‌گیرد

کوالکام پیش‌بینی سود سه‌ماهه‌ی چهارم خود را پایین‌تر از برآوردهای بازار اعلام کرد و از کاهش سریع‌تر از حد انتظار درآمدهای حاصل از فروش قطعات به اپل خبر داد.

مدیران کوالکام اعلام کرده‌اند که رشد بخش‌های غیر موبایل، به‌ویژه دیتاسنترها، تا سال مالی ۲۰۲۷ این افت درآمد را به‌طور کامل جبران خواهد کرد. در پی انتشار گزارش مالی، ارزش سهام کوالکام در معاملات پس از ساعت اداری روز چهارشنبه بیش از چهار درصد کاهش یافت.

به‌ روایت رویترز، محدودیت‌های موجود در زنجیره‌ی تأمین سبب می‌شود سهم کوالکام در تامین قطعات نسل بعدی آیفون بسیار کمتر از پیش‌بینی ۲۰ درصدی قبلی باشد؛ موضوعی که نشان‌دهنده‌ی شتاب گرفتن روند جدایی اپل از مودم‌های کوالکام است.

کریستیانو آمون، مدیرعامل کوالکام، در گفت‌وگو با رویترز گفت: «مسئله‌ی اصلی، دسترسی به منابع تامین است.» آمون اعلام کرد که کوالکام می‌خواهد قیمت محصولات خود از تاریخ ۱۰ شهریور گران کند تا حاشیه‌ی سود خود را به سطوح تاریخی برگرداند. او دلیل این تصمیم را افزایش هزینه‌ها در سراسر زنجیره‌ی تامین، فراتر از افزایش قیمت رم، عنوان کرد.

مدیرعامل کوالکام در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «ما صرفا افزایش هزینه‌های سنگینی را که با آن‌ها مواجه هستیم، به مشتریان منتقل می‌کنیم. عدم انطباق موقت میان هزینه و قیمت‌گذاری، باعث کاهش جزئی و موقت در حاشیه‌ی سود ناخالص می‌شود.»

آکاش پالکیوالا، مدیر مالی کوالکام، در جریان کنفرانس تلفنی گزارش مالی اعلام کرد که رشد کسب‌وکارهای غیرگوشی در سال مالی ۲۰۲۷، جایگزین تمام درآمدهای مرتبط با اپل در سال مالی ۲۰۲۶ خواهد شد. کوالکام در حال توسعه‌ی فعالیت‌های خود در بازار پررونق دیتاسنترهای هوش مصنوعی است و هدف‌گذاری درآمدی پنج میلیارد دلاری را برای سال مالی ۲۰۲۷ و ۱۵ میلیارد دلاری را برای سال ۲۰۲۹ در این بخش دنبال می‌کند.

کریستیانو آمون درباره‌ی این تغییر استراتژی گفت: «ما به‌نوعی دیتاسنتر را جایگزین اپل کرده‌ایم.»

لینک خبر در وبسایت zoomit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *