اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

گواردیولا: مشکل سیتی را می‌دانم ولی نمی‌گویم!

2434937

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، پپ ضمن اذعان به برخی کمبودها، از مسیر تیمش دفاع کرد. سرمربی کاتالان فصل تیمش را «بیش از حد قابل قبول» توصیف کرد، هرچند اعتراف کرد که اگر فقط به تعداد جام‌ها نگاه شود، ارزیابی متفاوت خواهد بود.

او گفت: «نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد، اما این فصل بیش از حد قابل قبول بوده است. البته اگر فقط بر اساس قهرمانی‌ها آن را ارزیابی کنیم، واضح است که به چیزی بیشتر نیاز داریم.»

2434937

گواردیولا برای قرار دادن فصل سیتی در یک چارچوب مناسب به نتایج اخیر اشاره کرد: «سال گذشته ما کامیونیتی شیلد را بردیم و به فینال جام حذفی انگلیس رسیدیم.» او با این صحبت‌ها تأکید کرد که سطح رقابت‌پذیری باشگاه همچنان بالا است، حتی اگر مانند برخی فصل‌های گذشته کاملاً مسلط نبوده باشد.

وقتی از او پرسیده شد که چه چیزی در ترکیب فعلی سیتی کم است، گواردیولا از ارائه جزئیات خودداری کرد، اما به طور ضمنی نشان داد که پاسخ را می‌داند: «می‌دانم، می‌دانم… اما آن را نمی‌گویم. اما می‌دانم. و بازیکنان هم می‌دانند.» 

این صحبت‌های مرموز سؤالاتی درباره آینده و احتمال فعالیت در بازار نقل‌وانتقالات ایجاد می‌کند و در عین حال نشان می‌دهد سرمربی سابق بارسلونا به خوبی از نقاطی که باید بهبود یابند آگاه است؛ البته اگر فصل آینده نیز هدایت سیتی را بر عهده داشته باشد.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *