اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

یک دریبل هم نزد، چه بلایی سر وینیسیوس آمده؟

2559488

به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، بازیکنی که همواره با تکنیک و مهارت در نبردهای تن‌به‌تن و ثبت دریبل‌های پیاپی شناخته می‌شد، در این مسابقه حتی موفق به ثبت یک دریبل هم نشد؛ آماری که بحران افت این بازیکن را عیان‌تر می‌کند.

با وجود نمایشی دور از انتظار، ژوزه مورینیو، سرمربی 63 ساله رئال مادرید، در نشست خبری از مهاجم خود دفاع کرد و بازی او را «قابل قبول» توصیف نمود. مورینیو با اشاره به مدیریت انرژی تیم و بازی دادن به بازیکنانی چون براهیم دیاز و کارراس برای دیدار پیش رو برابر والنسیا، تاکید کرد که غیبت وینیسیوس در فهرست گل‌زنان و پاس‌گل‌ها نگرانی کادر فنی را به همراه دارد، اما اعتماد به او همچنان پابرجا است.

2559488

ششمین بازی متوالی بدون گل‌زنی و ثبت پاس گل، آماری است که وضعیت بحرانی این مهاجم را عیان‌تر می‌کند. وینی برای سومین بازی پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا نتوانست حتی یک دریبل موفق به ثبت برساند؛ آماری که مقایسه آن با روزهای اوجش در فصل 24-2023 یعنی روزهایی که تا آستانه کسب توپ طلا پیش رفت، اختلاف فاحش فرم فعلی او را نشان می‌دهد. 

وینیسیوس در آتن کمترین مشارکت را در میان بازیکنان زمین داشت، تنها دوئل از هفت نبرد تن‌به‌تن خود را پیروز شد، ۱۱ بار توپ را از دست داد و هیچ‌کدام از سه شوت خود را روانه چارچوب دروازه نکرد. پاس فوق‌العاده‌اش با بیرون پا به کیلیان امباپه تنها جرقه او در این مسابقه بود. این یک روز کاملاً ناکام از نظر آمار و ارقام و حس و حال در زمین بود؛ مورینیو و خود وینیسیوس به خوبی می‌دانند که او باید به سطح فوق‌العاده همیشگی‌اش بازگردد و خروج او با چهره‌ای غمگین از زمین، گواهی بر همین حقیقت تلخ است.

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *