اخبار سیاسی

13 آبان امسال را باید به یک فرصت ملی تبدیل کنیم

13 آبان امسال را باید به یک فرصت ملی تبدیل کنیم

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، اولین نشست ستاد مرکزی مراسم یوم الله 13 آبان امروز در شورای تبلیغات اسلامی برگزار شد.

حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی، معاون مراسم و استان های شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به اینکه 13 آبان امسال در شرایط خاصی برگزار می شود، اظهار داشت: امسال هم ریاست این ستاد بر عهده حجت الاسلام رستمی است. با توجه به شرایط فعلی کشور و تقابل جدی ما با دشمن چندین ساله و مستکبر، 13 آبان را باید به یک فرصت ملی تبدیل کنیم.

 

.

 

وی افزود: امسال باید با همه ظرفیت‌ در مراسم 13 ابان شرکت کنیم چرا که در یک تقابل روبرو با این دشمن هستیم.

میرتاج‌الدینی با اشاره به جنایت دشمن امریکایی-صهیونیستی در جنگ اخیر و به ویژه در جنایت میناب و کشتار دانش آموزان ایرانی گفت: این جنایات نشان می‌دهد که دشمنان ملت بزرگ ایران چه در 50 سال قبل و چه الان در یک خط حرکت می‌کنند. در 13 آبان سال 1342 وابستگان آمریکا دانش آموزان را به خون کشاندند و امروز خود آمریکا دانش آموزان مظلوم میناب را با جنایتی وقیع به شهادت رساند.

ادامه دارد…

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *