اخبار تکنولوژی

آغاز کمپین خرید اعتباری تکنولایف پیش از بلک فرایدی ۱۴۰۵

فروشگاه اینترنتی تکنولایف از ابتدای آبان‌ماه کمپین خرید اعتباری خود را با شعار «کی گفته فقط نقد بخر؟» آغاز کرده است. این کمپین تا پایان آبان ادامه دارد و به‌گفته‌ی این پلتفرم، به‌عنوان پیش‌زمینه‌ای برای بلک فرایدی 1405 طراحی شده است تا خریداران بتوانند با دریافت اعتبار، خریدهای خود را از ابتدای آذرماه انجام دهند.

در این کمپین، کاربران علاوه بر سرویس تکنوپی، امکان استفاده از خدمات اعتباری پلتفرم‌های دیگری نظیر اسنپ‌پی، ازکی‌وام، تارا و وایب را برای پرداخت اقساطی دارند.

تکنولایف اعلام کرده است که هدف این کمپین تغییر نگرش درباره‌ی خرید اعتباری و معرفی آن به‌عنوان راهکاری برای مدیریت دارایی‌ها، حفظ نقدینگی و مقابله با تورم است. همچنین آگاه‌سازی مخاطبان درباره‌ی نقش خرید اعتباری در بهبود گردش مالی صنایع از دیگر اهداف اعلام‌شده برای این طرح است.

علاقه‌مندان برای اطلاع از شرایط دریافت اعتبار و جزئیات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت تکنولایف مراجعه کنند.

لینک خبر در وبسایت zoomit

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *