اخبار فوتبال, اخبار ورزشی

آلومینیومی‌ها دست به سیاه قلم شدند! (عکس)


به گزارش”رزنیوز به نقل از ورزش سه” در حالی که رسانه باشگاه‌های مختلف لیگ برتری، هر روز تصاویر مختلفی از تمرین و فعالیت‌های مختلفی که این روزها انجام می‌دهند منتشر می‌کنند، باشگاه آلومینیوم اراک ایده جدیدی را پیش گرفت. جایی که آن‌ها تصاویر تمرین خود را به حالتی که انگار با سیاه قلم نقاشی شده با مخاطبان خود به اشتراک گذاشتند.

در یکی از این تصاویر پیروز قربانی در حالی که سوتی در دهان دارد و به ساعتش نگاه می‌کند، به تصویر کشیده شده است.

2511058

تصویر دیگر مربوط به مهران موسوی و شروین بزرگ، دو خرید جدید آلومینیوم در بازار تابستانی است که با یکدیگر در نبرد هستند، یکی مدافع و دیگری مهاجم.

2511059

سعید صادقی هم که در چند روز اخیر با عقد قراردادی به عضویت ایرالکو در آمده دیگر بازیکنی است که در قالب این طراحی قرار گرفته و در تعقیب سینا شاه‌عباسی است.

2511057

لینک خبر در وبسایت مرجع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *