اخبار اجتماعی

آمادگی برای افتتاح 168 مدرسه جایگزین مدارس سنگی در آغاز سال تحصیلی

آمادگی برای افتتاح 168 مدرسه جایگزین مدارس سنگی در آغاز سال تحصیلی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری رز نیوز به نقل از تسنیم، مهدی هاتف معاون امور زیرساختی و عمرانی بنیاد علوی گفت: به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، عملیات اجرایی سایر پروژه‌ها نیز در حال تکمیل بوده و پیش‌بینی می‌شود حداکثر ظرف سه ماه آینده به بهره‌برداری برسند.این طرح ملی در چارچوب نهضت توسعه عدالت آموزشی و بر اساس تفاهم‌نامه میان بنیاد علوی، سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در حال اجراست.

وی ادامه داد: بر این اساس، جایگزینی 285 مدرسه سنگی و ناایمن در دستور کار قرار گرفته که بخش قابل‌توجهی از آن‌ها در نوار زاگرس، از آذربایجان غربی تا فارس، واقع شده‌اند.

هاتف تصریح کرد:هدف از اجرای این طرح، برچیدن مدارس سنگی و فضاهای آموزشی ناایمن و فراهم‌کردن محیطی استاندارد، ایمن و متناسب با نیاز دانش‌آموزان مناطق کمتر برخوردار است. تمرکز این اقدام بر مناطق روستایی، محروم و صعب‌العبور کشور است؛ مناطقی که مدارس موجود در آن‌ها، به‌دلیل سازه‌های نامناسب و مقاومت پایین در برابر مخاطرات طبیعی، به‌ویژه زلزله، با چالش‌های جدی مواجه‌اند.

وی افزود:اجرای این طرح، نمونه‌ای از هم‌افزایی دولت، بنیاد علوی، دستگاه‌های اجرایی و مشارکت‌های مردمی در تسریع توسعه زیرساخت‌های آموزشی کشور به شمار می‌آید. همراهی مردم محلی و مشارکت‌های خرد آنان در پیشبرد پروژه‌ها، افزون بر کمک به تکمیل طرح‌ها، به تقویت امید، اعتماد عمومی و انگیزه مشارکت اجتماعی در مناطق هدف انجامیده است.

معاون عمرانی بنیاد علوی در پایان گفت:جایگزینی مدارس ناایمن با فضاهای آموزشی استاندارد، علاوه بر ارتقای ایمنی محیط تحصیل، زمینه بهبود کیفیت آموزش و کاهش شکاف دسترسی دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار به امکانات آموزشی مناسب را فراهم می‌کند. هدف نهایی این نهضت، حذف کامل مدارس سنگی و ناایمن و تحقق هرچه بیشتر عدالت آموزشی در سراسر کشور است.

انتهای پیام/

لینک خبر در وبسایت tasnimnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *