Blog
پایان انتظار سهساله: قهرمانی بوکا در دقیقه ۶+۹۰!


به گزارش “رزنیوز به نقل از ورزش سه”، بوکا جونیورز با گل لحظه آخری انر والنسیا، صدرنشینی در جدول سالانه را قطعی کرد و نخستین جام از مجموعهای از افتخارات احتمالی را جشن گرفت.
پس از بیش از سه سال انتظار، بوکا بار دیگر طعم قهرمانی را چشید. در دیداری بسیار دشوار مقابل دفنسا ای جاستیسیا، انر والنسیا در دقیقه ۶+۹۰ نیمه دوم گل پیروزی را به ثمر رساند تا بوکا در ورزشگاه لا بومبونرا با نتیجه ۱-۰ به برتری برسد و عنوان قهرمانی لیگ را از آن خود کند.
بوکا با قرار گرفتن در صدر جدول سالانه، این عنوان را به دست آورد و حالا رؤیای رقم زدن دورهای فراموشنشدنی از قهرمانیها را در سر دارد.

در نیمه اول، این بوکا بود که شور و هیجان را به سکوها آورد، اما از نظر فوتبالی، برتری با تیم میهمان بود. شاگردان واکاری خطرناکترین موقعیتهای مسابقه را خلق کردند؛ مونترو در موقعیت تکبهتک ضربه گوتیرز را مهار کرد و مارتینز نیز دو بار با ضربات سر تا آستانه گلزنی پیش رفت که یکی از آنها به تیر افقی دروازه برخورد کرد.
تیم تحت هدایت واسکو آروابارنا که ولاسکو را به جای لئو فلورس در ترکیب قرار داده بود، بهترین موقعیتهای خود را با تلاشهای مرینتیل خلق کرد. ابتدا پس از حرکت سریع و تماشایی وییا، ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت. سپس مرینتیل پس از دریبل زدن دروازهبان حریف توپ را وارد دروازه کرد، اما گل او به دلیل آفسایدی بسیار میلیمتری مردود اعلام شد.
شرایط در نیمه دوم کاملاً تغییر کرد و بوکا با انگیزهای بیشتر برای تحمیل برتری خود به میدان آمد. این تیم فرصتهای متعددی برای گلزنی داشت، اما با بورگونیو، دروازهبان آماده دفنسا ای خوستیسیا، روبهرو شد. او ابتدا ضربات دی لولو و وییا را بهخوبی مهار کرد و کمی بعد نیز مانع گلزنی آرندا شد.

بوکا برای جشن گرفتن قهرمانی مجبور شد تا دقیقه ۶+۹۰ منتظر بماند. در شرایطی که روساریو سنترال مسابقه خود را برده بود و تقریباً با جام قهرمانی در دست منتظر نتیجه این دیدار بود، انر والنسیا توپ را در محوطه جریمه به دست آورد و آن را به تور دروازه چسباند تا ورزشگاه لا بومبونرا از شادی منفجر شود.
لینک خبر در وبسایت مرجع